pl de
Willa Florek, ul. Saperska 26, 72-344 Rewal
Aktualności, Konkursyfacebook
prezent rabaty

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.3Średnia Opinia

10 radosław / wrocław 09 maj 2018 Opinia o Hotelu: Mila obsługa, cisza, spokoj. Doskonale miejsce na wypoczynek. Bardzo bogata oferta posiłków. Dziekujemy
10 Julita / Henryków Lubański 07 maj 2018 Opinia o Hotelu: Bardzo czysto w pokojach,blisko do morza. Duży plus za basen z saunami i jacuzi.Serdecznie polecam.
9.3 Grażyna / Świebodzin 16 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Pomimo , posiadania potwierdzenia rezerwacji na papierze , pani w recepcji nie potrafiła sobie poradzić, znaleźć dla nas pokoje. Mieliśmy zarezerwowane dwa pokoje pani nas poinformowała że tylko jeden.To nas oburzyło ale ona był pełna spokoju. Po wykonanym telefonie do szefa , pokój się znalazł. Pani jednak była w dalszym ciągu spokojna i grzeczna.
10 Roman / ŚLESIN 03 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Basen, lokalizacja
9.5 PIOTR / SKAPE 26 maj 2016 Opinia o Hotelu: strefa spaczyli basen i jakuzzi,przestronna łazienka,balkon,aneks kuchenny,miłe otoczenie zieleń,spokój i cisza,uprzejma pani i pan w recepcji oraz w jadalni z czystym sumieniem polecę ten pensjonat znajomym
10 Ludwika / Brzeg -Dolny 01 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Miła obsługa ,dobra kuchnia.
10 kinga 04 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: BARDZO JESTEŚMY ZADOWOLENI Z KOLEJNEGO POBYTU W HOTELU PENSJONAT FLOREK-SUPER OBSŁUGA,CZYSTE POKOJE,PANIE Z KUCHNI -SUPER
9 Marietta 25 lipiec 2014
7.8 Joanna 17 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: całokształt pokoju, piękna łazienka, wyżywienie Nasze SPA: basen rewelacja, zabiegów nie było
7.7 DANUTA / LUBIN 27 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: Dość przestronne, słoneczne pokoje z aneksem kuchennym oraz dużym balkonem oraz dużą łazienką.
8.5 Robert / Szczecin 18 wrzesień 2013
9.7 Karol / Moryń 03 wrzesień 2013
8.8 Radosław / Szczecin 28 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Eleganckie pokoje, meble, TV, łazienka, aneks kuchenny, stolik i krzesła na tarasie przed pokojem na parterze Nasze SPA: Nie korzystałem
9.2 Adrianna / Jelcz Laskowice 18 sierpień 2013
10 RYSZARD / ŻAGAŃ 17 sierpień 2013

Bądź na bieżąco z rabatami i promocjiami

Zapisz »